Експресни ВиК услуги

Експресните ВиК услуги, които предлагаме за нашите клиенти се извършват от квалифицирани и опитни водопроводни техници с дългогодишен опит. Ние сме на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, без никакви допълнителни такси за услуги за спешна помощ. Разбираме колко  важно е за Вас бързото отстраняване на всеки  ВиК проблем, затова ние гарантираме, че ще бъдем във Вашия дом в рамките на 30 минути от получаването на заявката. Стремим се да осигурим най – добрите ВиК услуги на най – добрата цена за нашите клиенти. Ще победим всеки наш конкурент поне с 20%! Ако имате нужда от ВиК услуги ни се обадете ние сме тук, за да Ви помогнем. Имаме приятелски настроен любезен персонал посветен да Ви служи.

Ние НЯМАМЕ никакви скрити такси за предлаганите от нас ВиК услуги. Работим на НАЙ – ДОБРИТЕ ЦЕНИ в града … ГАРАНТИРАНО!

ПОЛЗИТЕ ОТ НАШИТЕ ВОДОПРОВОДЧИЦИ

Нашите водопроводчици са обучени по най-високите стандарти. Каквато и да е работа те работят с опит, знания и професионализъм. Можете да им се доверите, защото те имат много опит постигнат с годините. Безопасността на дома и семейството е на първо място.

На разположение 24 / 7 / 365 дни в годината:

Ако имате неочаквана извънредна ситуация, като спукана тръба, която  изисква спешен ремонт, обадите се на нашия 24/7 кол център- 0876777043 , за да изпратим екип по най-бързия начин и в удобно за Вас време. Ние сме ВиК специалисти способни да отстраним всяка авария с лекота независимо дали е в закрити помещения или на открито.

С какво се занимаваме:

Можем да ремонтираме всякакви ВиК инсталации без никакъв проблем. Нашите водопроводчици, носят различни части. Особено полезно, ако имате спукан кран до, който водата не може да бъде спряна. Дали проблемът е в дома или извън него, ние сме го виждали и преди и сме го отстранявали многократно.

ЕКСПРЕСНИ ВИК УСЛУГИ, ПАРНО.

РЕМОНТ И НАПРАВА НА :

-ВОДОПРОВОД;

-КАНАЛИЗАЦИЯ;

-ЩРАНГОВЕ;

-РАДИАТОРИ;

-ЛИРИ;

-СВЪРЗВАНЕ НА БОЙЛЕРИ

Експресни и качествени ВиК услуги в София и Региона!

Ако имате проблем във вашият апартамент, къща, офис, заведение, магазин и не може да се справите сами, вик770 работят денонощно.
Работим с качествени и сертифицирани водопроводни и канализационни материали. Ако не виждате при нас услугата, която търсите ни се обадете:

 – 0876777043

Основните водопроводни услуги, които предлагаме, включват подмяна на части от ВиК мрежата, отпушване на запушени тръби, тоалетни и сифони, отстраняване на течове, подмяна на спукани тръби, монтаж и демонтаж на бойлери и радиатори, Монтаж на кранчета и т.н.

               ВИК770          НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ в града … ГАРАНТИРАНО.

          Предлагаме комплексни ремонтни и монтажни дейности като част от тях са:

  •     Дребни ВиК ремонти
  •     Изграждане и ремонт на вътрешни ВиК инсталации.
  •     Откриване на течове .
  •     Отстраняване на течове
  •     Отпушване на канали – тоалетни и сифони.
  •     Обзавеждане за бани и кухни – ВиК част.

  Винаги препоръчваме на нашите клиенти при ВиК проблем да използват услугите на доказани и     реномирани фирми, които предлагат качествени водопроводни услуги, преди Вие да        предприемете действия за отстраняване на проблема.

service-repair-main

Здравейте и добре дошли в нашия сайт за ВиК услуги. Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти високо качество на обслужване, което те заслужават. Затова гарантираме 100% удовлетвореност за всяка услуга, която предлагаме. Предлагаме бързи и качествени ВиК услуги използвайки добрите техники за безопасност и Ви даваме предварително ценообразуване така, че да можете да ни информирате за решения за услугите, които искате от нас да изпълним. Ако имате проблеми с вашата ВиК инсталация, искате да изградите нова или просто се нуждаят от ефективна и професионална ВиК помощ се свържете с нас на Тел: 0876777043 и ние ще бъдем при Вас до 30 мин. или в удобен за Вас ден и час.

В случай че имате течове, спукана тръба, нямате топла вода, тръбите Ви са замръзнали, имате запушен канал или мивка ние сме тук, за да Ви помогнем. Можем също така да Ви представим различни опции, когато те са на разположение така, че може Вие да решите по какъв начин да се извърши услугата цялостно или частично. Например, монтажа на нов кран включва избора на такъв ако вече не сте го направили ние можем да ви помогне с това решение, като ви показваме възможности които отговарят на Вашите изисквания. Това прави процеса на избор много по-лесен за Вас.

Аварийно обслужване 24/7/365 с реакция до 30 мин.


Когато имате извънредна ситуация не чакайте, ние реагираме до 30 мин., 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата защото тези ситуации не могат да чакат. Ако е 2 часа сутринта и има спукана тръба, обадете ни се и ние можем да Ви консултираме как да ограничите водата в тази зона ако е възможно и ще пристигнем възможно най-скоро да започнем и да завършим ремонта.

Свържи се с нас при нужда от водопроводчик за вашия дом.


За нашите ВиК услуги ние даваме на нашите клиенти 100% гаранция. За да научите повече за нашите  ВиК услуги, обадете ни се още днес на Тел: 0876777043,

Plumber

Професионални ВиК услуги с гаранция за качество.

Обадете се и поръчайте водопроводчик за всички  ВиК услуги от, които имате нужда. Нашите екипи са в готовност и с лекота и бързина ще се справят със всеки ВиК проблем.  Независимо дали е спешно или може да се отложи, всеки един ВиК проблем може да се задълбочи и да доведе до сериозни проблеми ако не се отстрани на време. Екипите ни извършват всякакви ВиК услуги,  свързани с отстраняване на вик ремонти, вик аварии, вик монтажи и вик течове – ДЕНОНОЩНО 24/7.  Работим без прекъсване, за да отстраним всяка една авария за кратко време на достъпна цена и с гаранция за качество за извършената от вик770 услуга!


Професионалните ни екипи от водопроводчици, реагират до 30 мин. от заявката Ви! Обадете се на 0876777043 и ВиК проблема Ви ще се реши бързо и качествено!

ВИК770 ДеНоНоЩтНоНа Тел:
0876777043

БЛАГОДАРИМ ЧЕ ИЗБРАХ ТЕ НАС!