Водопроводчик

ВИК УСЛУГИ ВОДОПРОВОДЧИК

Всяка необичайна промяна в поведението на елемент от ВиК системата може да е сигнал за потенциален проблем. Сифонът поема водата по-бавно, кранчето започва да капе или забелязвате мокри следи? Не губете време в предположения, консултирайте се с нас. Дори да имате желанието да предприемете самоинициатива, това, което Ви трябва, са професионални умения.

Водопроводчик

Водопроводчик

Аварийни ВИК услуги „ВИК770“ поддържат опитни водопроводчици с многогодишен опит в сферата на Вик услуги. Нашата фирма се е доказала в сферата на ВИК услугите. Всеки един от нашите служители е добър и опитен специалист по монтиране и поддържане на водопроводни инсталации.

ВИК УСЛУГИ, КОЙТО ПРЕДЛАГАМЕ:

 • ВИК МОНТАЖ
 • ВИК ИЗГРАЖДАНЕ
 • ВИК РЕМОНТИ
 • ВАДЕНЕ НА СЧУПЕН КРАН
 • ВИДЕО ДИАГНОСТИКА
 • ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТЕЧ
 • ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ
 • ОТПУШВАНЕ НА МИВКИ
 • ОТПУШВАНЕ НА СИФОНИ
 • ОТПУШВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ
 • ОТПУШВАНЕ НА ШАХТИ И ДРУГИ.

ВИК ИЗГРАЖДАНЕ

Полипропиленовите тръби се използват при ВиК ремонт и изграждане инсталации за топли и студени хигиенно-санитарни води. Могат изцяло да заменят поцинкованите тръби за питейна вода, дори и в случаите на високо съдържание на калций. Използват се също при транспортиране на течности за пиене, поливане в оранжерии и градини, при транспортирането на въздух под налягане, във вакуумни инсталации, в химическата индустрия при придвижване на различни видове течности, както и при отвеждането на морска вода и високо абразивни течности. Често се използват при отопление с радиатори, както и при подово отопление или отопление с климатици. Тяхното ниско тегло и високата им толерантност на вибрации ги правят подходящи за приложение във влакове, кораби, камиони, каравани, в агресивни среди, както и в условия на нестабилни терени. 

Основни предимства

Дълъг живот, благодарение на тяхната устойчивост на въздействието на околната среда и липса на корозия. Невъзможност за пробиване вследствие на непредвидени струи (токове)ниски загуби на налягане, благодарение на гладката им повърхност, която не позволява наслагания по стените на тръбите, турбуленции и триене не съдържат отровни съставки и напълно отговарят на изискванията на стандарта за тръбопроводи за питейна вода, много добър термо и звукоизолатор, свеждат до минимум риска от кондензация, характерен за металните инсталации на всички подложки, които се вграждат във фитинга, са изработени от MS елементи с гарантиран химичен състав, което осигурява непропускливостта на връзките е изключителна възможност за заваряване. Всички части могат да се свързват с апарат за заваряване или с електрична муфа.ниско тегло (9 пъти по-леки от стоманата), което улеснява транспортирането им и работата с тях.

Цени вик770

Цените са ориентировъчни и зависят от конкретния ремонт.Точна цена може да се определи след оглед на място.
Прави се договор и се заплаща 50% от стойността.
За всички наши настоящи и бъдещи клиенти сме показали голямо разнообразие от снимки на извършените от нас  ВиК ремонти вик770

Вик изграждане

Тел:0876-777-043

БЛАГОДАРИМ ЧЕ ИЗБРАХТЕ НАС!!!